ace123 ace123 ace123
корисничко име
лозинка

За компанијата

„Флорис“ е компанија формирана во 1999 година со седиште во Кочани. Новиот изложбен салон се наоѓа во индустрискиот дел на Кочани, на булеварот „Теодсиј Паунов“.

„Флорис“ веќе прерасна во препознатлив бренд на овие простори и пошироко со богатство од декоративни производи. Разновиден мебел, ламби, слики, порцелан, прекривки, вештачко цвеќе, новогодишни и влигденски украси, декорации за секакви пригоди, свечености, за прилики од секојдневието. Стилот што го градиме десет години, идеите и визиите што ги внесуваме во начинот на работењето и односот кон деловни партнери се единствени. Кај нас можете да најдете мноштво комбинации на предмети и декорации кои создаваат магична атмосфера и внесуваат убавина во Вашиот дом, во секојдневниот живот...

Потребено е само да оствариме контакт, да не посетите и магијата од „Флорис“ веќе е пренесена кај вас..Мисија

Континуирано снабдување на пазарот со нови колекции на производи кои ќе ги задоволат различните вкусови на нашите потрошувачи.Продукти

Континуирано снабдување на пазарот со нови колекции на производи кои ќе ги задоволат различните вкусови на нашите потрошувачи. Мебел, ламби, слики, порцелан, прекривки, вештачко цвеќе, новогодишни и велигденски декорации се само некои од продуктите што ги нуди оваа компанија, водејќи сметка за најдобар квалитет и цена. Повеќе на продукти


Floris 2010 | почетна | за нас | галерија | продукти | новости | политика | контакт | en | Developed by Blue Zone - 2010