ace123 ace123 ace123
корисничко име
лозинка

Salt & Pepper/Чинии


64-2613
Чинија порцелан
Чинија порцелан H3.5cm D29.5cm34-7457
Чинија за сервирање порцелан
Чинија за сервирање порцелан H2cm W50x15cm79-6705
Чинија за тестенини порцелан
Чинија за тестенини порцелан H9cm D14cm34-7396
Чинија порцелан
Чинија порцелан H4cm W30x30cm34-7471
Чинија за салата порцелан со 2 дрвени лажици
Чинија за салата порцелан со 2 дрвени лажици H8cm D28cm36-2733
Чинија порцелан
Чинија порцелан H5cm D19cm36-3310
Чинии порцелан С/4
Чинии порцелан С/4 H7cm D14cm36-4485
Послужовник порцелан
Послужовник порцелан H2cm W39.5x15cm


Број на продукти:

Назив или шифра на продукт